S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT - TERTIA AETAS - S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT

 Κατασκευάζουμε ποιοτικό και αξιόπιστο λογισμικόΠροσφέρουμε πολύ προσιτές τιμέςΠαρέχουμε άμεση και συνεχή υποστήριξηΧρησιμοποιούμε τεχνολογίες και λογισμικό MicrosoftΣύγχρονες πρακτικές στην ανάπτυξη λογισμικούΠροσφέρουμε λογισμικό για την εκπαίδευση, την υγεία και άλλες επιχειρήσειςΠαρέχουμε υπηρεσίες σε Κύπρο και ΕλλάδαΚατασκευάζουμε στατικά και δυναμικά websitesΠαρέχουμε δικές μας πρωτοποριακές υπηρεσίες στο WEBΔιαθέτουμε το παγκόσμια πρωτοποριακό λογισμικό WROLOGIO PROGRAMMA για τα σχολείαΑναπτύσσουμε λογισμικό με τα: MS Visual Studio, Embarcadero Studio, NetΒeans, JDeveloper Οι Servers μας βρίσκονται στο Cloud εξασφαλίζοντας μέγιστη διαθεσιμότητα και αξιοπιστίαΚατασκευάζουμε λογισμικό για τις ανάγκες κάθε μορφής επιχείρησηςΠαρέχουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να αγοράσει ή να εξασφαλίζει ετήσια άδεια χρήσης του λογισμικούΣυνεχής αναβάθμιση του λογισμικού μαςΠαρέχουμε συμβουλετικές υπηρεσίες πληροφορικήςΦιλοξενία στατικών και δυναμικών websites σε δικούς μας servers που βρίσκονται στο CloudΚατασκευάζουμε λογισμικό αρχιτεκτονικής Client - ServerΧρησιμοποιούμε αξιόπιστα RDBMS όπως: MS SQL Server, Sybase, Oracle, DB2, MySQL, MS AccessΠρογραμματίζουμε σε: MS VB.NET, MS C#, .NET Framework, MS Visual C++, Delphi, C++ Builder, JavaΚατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων σε Server Model ASP, ASPX, JSPWeb Hosting σε MS Internet Information Services (IIS), Apache, TomcatΠροτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτωνΚατασκευάζουμε mobile λογισμικό για Windows Phones (Windows Mobile), Android, IOS 

S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT
Go to content

Main menu:

Λογισμικό > Διάφορα
Tertia Aetas
Το TERTIA AETAS καλύπτει πλήρως τη μηχανογράφηση μιας Στέγης Ηλικιωμένων. Μπορεί να λειτουργήσει με δυο τρόπους.

Α) Εγκαθίσταται σε έναν υπολογιστή και η διαχείρισή του γίνεται από τον διευθυντή του ιδρύματος.

Β) Μπορεί να εγκατασταθεί και σε έναν κεντρικό υπολογιστή που θα λειτουργεί σαν Server και ο οποίος θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του λογισμικού σε περιβάλλον δικτύου. Στην περίπτωση αυτή μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα με δικούς τους κωδικούς α) ο Διευθυντής β) η Reception και γ) ο ιατρός (ή εξουσιοδοτημένο μέλος παραϊατρικού προσωπικού). Ο Διευθυντής έχει πλήρη δικαιώματα πάνω σε ολόκληρο το πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι έχουν διαβαθμισμένα και περιορισμένα δικαιώματα, δηλαδή χρησιμοποιούν το μέρος του προγράμματος που τους αφορά (πχ δεν έχουν δικαιώματα στην έρευνα που αφορά οικονομικά θέματα). Στις ενδεικτικές οθόνες που ακολουθούν, θα διαπιστώσετε το μεγάλο εύρος των εργασιών που μπορείτε να διεκπεραιώσετε με το TERTIA AETAS. Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι ο εύκολος και απλός τρόπος εισαγωγής και επεξεργασίας δεδομένων, η ευκολία στη λεπτομερή αλλά απαραίτητη συμπλήρωση και εκτύπωση του πληροφοριακού ατομικού δελτίου και δελτίου υγείας κάθε μέλους, η αυτόματη εκτύπωση καταστάσεων πληρωμών και καταλόγων οφειλομένων εισφορών, εκτύπωση αποδείξεων πληρωμής, εκτύπωση αναλυτικών λειτουργικών εξόδων του ιδρύματος, καταστάσεων με αποδείξεις που εκδόθηκαν, αποδείξεις που εκδόθηκαν σε διάστημα ημερομηνιών, συνολικές εισπράξεις μεταξύ δύο ημερομηνιών, συνολικά έξοδα (συντήρηση, μισθοί, κλπ) μεταξύ δυο ημερομηνιών κατά έτος και κατά μήνα, καταλόγων με το προσωπικό, κλπ. Είναι δύσκολο σε λίγες γραμμές να γίνει λεπτομερής ανάλυση των εργασιών που μπορείτε να πραγματοποιήσετε με το TERTIA AETAS. Συμπερασματικά έχετε την δυνατότητα να ερευνήσετε κάθε πτυχή που αφορά την επιχείρησή σας και να αντλήσετε ενδιαφέρουσες και κυρίως χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την οικονομική πλευρά της επιχείρησής σας αλλά και την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της. Μπορείτε να κάνετε έρευνα με βάση συγκεκριμένα στοιχεία που σχετίζονται με τα μέλη του ιδρύματος και μέσα σε κλάσμα δευτερολέπτου να έχετε στην οθόνη του υπολογιστή σας χρήσιμα και ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Το λογισμικό καλύπτει τόσο μεγάλο εύρος αναγκών, ώστε μεριμνά αυτόματα μέχρι και την υπενθύμιση των γενεθλίων ενός μέλους. Έχει τη δυνατότητα να διατηρεί menus προσφερομένων φαγητών, διαθέτει βιβλίο σημειώσεων, βιβλίο γεγονότων και έναν έξυπνο reminder για να σας υπενθυμίζει επείγουσες και σημαντικές εργασίες που έχετε προγραμματίσει. Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και καταλόγου με χρήσιμα τηλέφωνα. Μια αριθμομηχανή καθώς και το menu με τα ημερολογιακά θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα, όπως και το αναλογικό ρολόι στην κάτω δεξιά οθόνη του προγράμματος που σας δείχνει συνεχώς την ώρα. Η βάση δεδομένων του TERTIA AETAS μπορεί να γίνει backup. Σημειώστε ότι για να διασφαλιστεί το απόρρητο και απαραβίαστο των καταγραφών στο TERTIA AETAS, υπάρχει κωδικός πρόσβασης για τον καθένα που το χρησιμοποιεί.

Το TERTIA AETAS έχει κατασκευαστεί με την πιο σύγχρονη τεχνολογία λογισμικού. Χρησιμοποιεί ως βάση δεδομένων τoν MS SQL Server και έχει προγραμματιστεί στη γλώσσα Delphi. H ανταπόκριση του προγράμματος είναι ταχύτατη παρόλο που οι απαιτήσεις του σε hardware δεν ξεπερνούν τις απαιτήσεις ενός υπολογιστή γραφείου.
Copyright © 2008 by S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT. All Rights Reserved.
Back to content | Back to main menu