S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT - MEDICAL ASSISTANT.NET - S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT

 Κατασκευάζουμε ποιοτικό και αξιόπιστο λογισμικόΠροσφέρουμε πολύ προσιτές τιμέςΠαρέχουμε άμεση και συνεχή υποστήριξηΧρησιμοποιούμε τεχνολογίες και λογισμικό MicrosoftΣύγχρονες πρακτικές στην ανάπτυξη λογισμικούΠροσφέρουμε λογισμικό για την εκπαίδευση, την υγεία και άλλες επιχειρήσειςΠαρέχουμε υπηρεσίες σε Κύπρο και ΕλλάδαΚατασκευάζουμε στατικά και δυναμικά websitesΠαρέχουμε δικές μας πρωτοποριακές υπηρεσίες στο WEBΔιαθέτουμε το παγκόσμια πρωτοποριακό λογισμικό WROLOGIO PROGRAMMA για τα σχολείαΑναπτύσσουμε λογισμικό με τα: MS Visual Studio, Embarcadero Studio, NetΒeans, JDeveloper Οι Servers μας βρίσκονται στο Cloud εξασφαλίζοντας μέγιστη διαθεσιμότητα και αξιοπιστίαΚατασκευάζουμε λογισμικό για τις ανάγκες κάθε μορφής επιχείρησηςΠαρέχουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να αγοράσει ή να εξασφαλίζει ετήσια άδεια χρήσης του λογισμικούΣυνεχής αναβάθμιση του λογισμικού μαςΠαρέχουμε συμβουλετικές υπηρεσίες πληροφορικήςΦιλοξενία στατικών και δυναμικών websites σε δικούς μας servers που βρίσκονται στο CloudΚατασκευάζουμε λογισμικό αρχιτεκτονικής Client - ServerΧρησιμοποιούμε αξιόπιστα RDBMS όπως: MS SQL Server, Sybase, Oracle, DB2, MySQL, MS AccessΠρογραμματίζουμε σε: MS VB.NET, MS C#, .NET Framework, MS Visual C++, Delphi, C++ Builder, JavaΚατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων σε Server Model ASP, ASPX, JSPWeb Hosting σε MS Internet Information Services (IIS), Apache, TomcatΠροτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτωνΚατασκευάζουμε mobile λογισμικό για Windows Phones (Windows Mobile), Android, IOS 

S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT
Go to content

Main menu:

Λογισμικό > Υγεία
Medical Assistant.NET
Το Medical Assistant.NET είναι το λογισμικό με το οποίο μπορεί ένας παθολόγος ή/και γενικός ιατρός να καλύψει πλήρως τη μηχανογράφηση του ιατρείου του. Έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει όλες του τις ανάγκες.

Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι ο εύκολος και απλός τρόπος εισαγωγής και επεξεργασίας δεδομένων και η ευκολία στην αναζήτηση και εξόρυξη χρήσιμων πληροφοριών.

Η λειτουργία του λογισμικού βασίζεται στο μοντέλο client – server. Τα δεδομένα βρίσκονται στον database server και ο κάθε client – workstation (πχ υπολογιστής του ιατρού ή της γραμματείας) έχει εγκατεστημένο το απαραίτητο λογισμικό το οποίο παρέχει διαβαθμισμένα δικαιώματα για την πρόσβαση στη βάση δεδομένων του database server και τη διαχείριση των διαφόρων εργασιών. Ο ιατρός έχει πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του λογισμικού. Η γραμματεία έχει πρόσβαση στα δεδομένα που την αφορούν και δεν έχει πρόσβαση σε ιατρικά δεδομένα, οπότε επιτυγχάνεται η διατήρηση του ιατρικού απορρήτου. Ο κάθε client - χρήστης έχει συνθηματικό πρόσβασης.

Χαρακτηριστικά του λογισμικού:

1) Διαβαθμισμένη πρόσβαση.

2) Δυνατότητα εκτύπωσης σε όλα τα reports.

3) Εύκολη και γρήγορη αναζήτηση των ασθενών με διάφορα κριτήρια.

4) Η καρτέλα ασθενούς περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του ασθενούς όπως και την ιατρική του κατάσταση μέσα από μιαν οθόνη. Έτσι πολύ εύκολα και γρήγορα ο γιατρός έχει αντίληψη της ιατρικής κατάστασης του ασθενούς του.

5) Αρχείο αρτηριακής πίεσης του ασθενούς.

6) Αρχείο με τις επισκέψεις, τη διάγνωση και την προτεινόμενη θεραπεία.

7) Καταγραφή της υπόψη εργασίας (to do) στην επόμενη επίσκεψη του ασθενούς.

8) Αρχείο των ακτινογραφιών του ασθενούς.

9) Αρχείο φωτογραφικού υλικού που αφορά τον ασθενή.

10) Αρχείο με έντυπα που έχουν χορηγηθεί στον ασθενή.

11) Αρχείο με εξωτερικές εξετάσεις του ασθενούς.

12) Αποθήκευση αρχείων doc, docx και pdf που έχουν σχέση με τον ασθενή.

13) Οικονομική διαχείριση του ασθενούς.

14) Δυο διαφορετικές καταστάσεις ραντεβού:

α) Κλασικό βιβλίο ραντεβού.

β) Ημερολογιακή κατάσταση ραντεβού.

γ) Εύκολη αναζήτηση ραντεβού ενοποιώντας το κλασικό βιβλίο ραντεβού και την ημερολογιακή κατάσταση ραντεβού.

δ) Διαχείριση των ραντεβού από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet.

15) Ιατρικά σημειώματα: (Παρέχεται δυνατότητα εκτύπωσης άδειου ιατρικού σημειώματος ή συμπληρωμένου στον υπολογιστή)

α) Συνταγολόγιο.

β) Χορήγηση άδειας ασθενείας.

16) Διαχείριση των εξόδων λειτουργίας του ιατρείου.

17) Οφειλές των ασθενών.

18) Στατιστικά.

19) Βοηθητικά προγράμματα:

  • Aριθμομηχανή.

  • Ημερολογιακά.

  • Υπενθυμίσεις.

  • Βιβλίο σημειώσεων.

  • Βιβλίο γεγονότων.

  • Γενικός τηλεφωνικός κατάλογος.

  • Τηλεφωνικός κατάλογος ιατρών άλλων ειδικοτήτων.

20) Δυνατότητα με ένα ή περισσότερα tablets (Windows Tablet, Android, IOS) τα οποία βρίσκονται στον χώρο του διαιτολογικού γραφείου. Ο κάθε νέος πελάτης μπορεί να καταχωρεί τα προσωπικά και ιατρικά του δεδομένα κατά την πρώτη του επίσκεψη.


Ο database server λειτουργεί στο cloud με τα πιο κάτω σημαντικά πλεονεκτήματα:

 • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση στο ιατρείο. Μηδενικό configuration.

 • Το λογισμικό δεν εξαρτάται από το configuration των υπολογιστών του ιατρείου.

 • Τα δεδομένα του λογισμικού δεν είναι ευάλωτα σε πιθανές βλάβες του hardware ή του software (πχ software conflicts, viruses, software incompatibilites, κλπ).

 • Σε περίπτωση αντικατάστασης των υπολογιστών που βρίσκονται στο ιατρείο η επανεγκατάσταση και η διαθεσιμότητα των δεδομένων γίνεται σε λίγα λεπτά.

 • Εκμηδενίζεται η ανάγκη τεχνικής υποστήριξης διότι ο database server βρίσκεται στο cloud.

 • Δεν θα υπάρξει ποτέ απώλεια των δεδομένων διότι αυτά αποθηκεύονται με ασφάλεια στο cloud.

 • Δεν υπάρχει η ανάγκη διατήρησης backup διότι γίνεται αυτόματα στο cloud.

 • Υπάρχει απόλυτη αξιοπιστία στην ακεραιότητα και την συνέπεια των δεδομένων (integrity and consistency) διότι είναι αποθηκευμένα στο cloud.

 • Η διακίνηση των δεδομένων γίνεται με πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση.

 • To λογισμικό μπορεί να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει πολύ εύκολα σε όσους υπολογιστές θέλετε και εκτός του ιατρείου.

 • Τα δεδομένα σας δεν μπορούν να περιέλθουν σε άλλους ακόμα και σε περίπτωση κλοπής των υπολογιστών. Διότι υπάρχει κωδικός ελέγχου πρόσβασης στο λογισμικό και τα δεδομένα δεν αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Το Medical Assistant.ΝΕΤ έχει κατασκευαστεί με την πιο σύγχρονη τεχνολογία λογισμικού γι' αυτό και η ανταπόκριση του προγράμματος είναι ταχύτατη παρόλο που οι απαιτήσεις του σε hardware δεν ξεπερνούν τις απαιτήσεις ενός υπολογιστή γραφείου. Το RDBMS που διαχειρίζεται τη βάση δεδομένων είναι ο Microsoft SQL Server. Ο Microsoft SQL Server είναι αποδεδειγμένα το καλύτερο RDBMS για το λειτουργικό σύστημα MS Windows.

Το Γραφείο μας αναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη του λογισμικού. Επίσης μπορούμε να διαμορφώσουμε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του λογισμικού ή να πραγματοποιήσουμε προσθήκες με βάση τις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες.


Copyright © 2008 by S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT. All Rights Reserved.
Back to content | Back to main menu