S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT - MITOS.NET 2006 My - S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT

 Κατασκευάζουμε ποιοτικό και αξιόπιστο λογισμικόΠροσφέρουμε πολύ προσιτές τιμέςΠαρέχουμε άμεση και συνεχή υποστήριξηΧρησιμοποιούμε τεχνολογίες και λογισμικό MicrosoftΣύγχρονες πρακτικές στην ανάπτυξη λογισμικούΠροσφέρουμε λογισμικό για την εκπαίδευση, την υγεία και άλλες επιχειρήσειςΠαρέχουμε υπηρεσίες σε Κύπρο και ΕλλάδαΚατασκευάζουμε στατικά και δυναμικά websitesΠαρέχουμε δικές μας πρωτοποριακές υπηρεσίες στο WEBΔιαθέτουμε το παγκόσμια πρωτοποριακό λογισμικό WROLOGIO PROGRAMMA για τα σχολείαΑναπτύσσουμε λογισμικό με τα: MS Visual Studio, Embarcadero Studio, NetΒeans, JDeveloper Οι Servers μας βρίσκονται στο Cloud εξασφαλίζοντας μέγιστη διαθεσιμότητα και αξιοπιστίαΚατασκευάζουμε λογισμικό για τις ανάγκες κάθε μορφής επιχείρησηςΠαρέχουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να αγοράσει ή να εξασφαλίζει ετήσια άδεια χρήσης του λογισμικούΣυνεχής αναβάθμιση του λογισμικού μαςΠαρέχουμε συμβουλετικές υπηρεσίες πληροφορικήςΦιλοξενία στατικών και δυναμικών websites σε δικούς μας servers που βρίσκονται στο CloudΚατασκευάζουμε λογισμικό αρχιτεκτονικής Client - ServerΧρησιμοποιούμε αξιόπιστα RDBMS όπως: MS SQL Server, Sybase, Oracle, DB2, MySQL, MS AccessΠρογραμματίζουμε σε: MS VB.NET, MS C#, .NET Framework, MS Visual C++, Delphi, C++ Builder, JavaΚατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων σε Server Model ASP, ASPX, JSPWeb Hosting σε MS Internet Information Services (IIS), Apache, TomcatΠροτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτωνΚατασκευάζουμε mobile λογισμικό για Windows Phones (Windows Mobile), Android, IOS 

S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT
Go to content

Main menu:

Λογισμικό > Εκπαίδευση
MITOS.NET 2006 My
Το «MITOS.NET 2006 My» είναι ένα λογισμικό το οποίο διαχειρίζεται μιαν τράπεζα αρχείων σε ένα Server. Την τράπεζα οργανώνει ένας φορέας με σκοπό την παροχή εύκολης και ελεύθερης πρόσβασης σε αυτήν για την άντληση αρχείων όλων των τύπων.

Το «MITOS.NET 2006 My» αποτελείται από τα υποπρογράμματα «Administrate_Tool», «Upload_Tool» και «Search_Tool».

Απόλυτος διαχειριστής των αρχείων της τράπεζας είναι ο Administrator ο οποίος μπορεί να παραχωρήσει ίσα δικαιώματα Administrator και σε άλλο ή άλλους αν το επιθυμεί. Οι Administrators έχουν προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στον Server και οι εργασίες που πραγματοποιούν σ' αυτόν γίνονται μέσω του υποπρογράμματος «Administrate_Tool» του «MITOS.NET 2006 My».

Κάθε Administrator παρέχει περιορισμένα δικαιώματα σε διάφορους Users (χρήστες). Ο User εξασφαλίζει username και password από έναν Administrator για να μπορεί να έχει περιορισμένη πρόσβαση στον Server. Έτσι κάθε User εξασφαλίζει χώρο στην τράπεζα αρχείων για να κάνει upload (ανεβάζει) τα αρχεία που κατά την κρίση του εξυπηρετούν το κοινό. Κάθε User έχει ελευθερία στη διαχείριση των αρχείων που ο ίδιος εγκατέστησε στο Server μέσω του υποπρογράμματος «Upload_Tool».

Το κοινό έχει ελεύθερη πρόσβαση σε ολόκληρη την τράπεζα αρχείων μέσω του υποπρογράμματος «Search_Tool» που του χορηγείται δωρεάν ώστε να μπορεί να κάνει download (κατεβάζει) τα αρχεία που επιθυμεί. Η αναζήτηση ενός αρχείου γίνεται με τους εξής τρόπους: α) Με βάση το όνομα ή μέρος του ονόματος του αρχείου β) Με βάση τον τίτλο ή μέρος του τίτλου του αρχείου που έδωσε ο User όταν το καταχώρησε γ) Με βάση τη λέξη ή τμήμα λέξης ή τμήμα φράσης που ήδη υπάρχει στη σύντομη περιγραφή που έδωσε ο User για το σχετικό αρχείο όταν το καταχώρησε.
Εφαρμογή 1

Παρόλο που οι διάφορες κρατικές υπηρεσίες παρέχουν μέσω διαδικτύου διάφορα αρχεία εντούτοις ο πολίτης χάνεται μέσα στο λαβύρινθο των διαφόρων διαδικτυακών τόπων προσπαθώντας να βρει το αρχείο που τον ενδιαφέρει. Όμως, αν όλες οι κρατικές υπηρεσίες συγκεντρώσουν τα αρχεία που διαθέτουν για την εξυπηρέτηση των πολιτών σε ένα Server τότε οι πολίτες θα ξέρουν μια συγκεκριμένη διεύθυνση στο διαδίκτυο στην οποία θα ανατρέχουν για να εξυπηρετηθούν. Η εγκατάσταση και διαχείριση των αρχείων στον Server και η αξιοποίησή τους από το κοινό γίνεται με το λογισμικό «MITOS. NET 2006 My». Σε συντομία η διαδικασία είναι η εξής: Κάθε κρατική υπηρεσία έχει έναν ή περισσότερους Administrators με ξεχωριστό username και password ο καθένας, οι οποίοι παρέχουν δικαιώματα σε κάποιους Users της υπηρεσίας για να ανεβάζουν, διαγράφουν ή να τροποποιούν διάφορα αρχεία της υπηρεσίας στον Server. Κάθε User έχει το δικό του username και password και είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των αρχείων που ο ίδιος εγκατέστησε στον Server. Δηλαδή ένας User δεν μπορεί να επέμβει στα αρχεία που διαχειρίζεται άλλος User (π.χ να τα διαγράψει ή να τα τροποποιήσει). Εννοείται ότι μπορεί να κάνει download στον δικό του υπολογιστή κάθε αρχείο που βρίσκεται στον Server. Ένας Administrator έχει πλήρη δικαιώματα στον Server. Οι πολίτες, με τη βοήθεια ενός απλούστατου στην εγκατάσταση λογισμικού («Search_Tool») που εγκαθιστούν στον υπολογιστή τους μπορούν να έχουν πρόσβαση στον Server και να κατεβάζουν τα αρχεία που τους ενδιαφέρουν, αλλά δεν έχουν άλλα δικαιώματα στον Server. Τα αρχεία μπορεί να είναι οποιουδήποτε τύπου, (για παράδειγμα, doc, pdf, xls, ppt, mp3, wmv, wma, bmp, jpg, gif, crd, tiff, mdb, avi, mpg, htm, wav, κλπ).
Εφαρμογή 2

Το 15ο Λύκειο Λεμεσού χρησιμοποιεί το λογισμικό «MITOS. NET 2006 My» για την εξυπηρέτηση κυρίως των μαθητών του. Όμως μπορεί και οποιοσδήποτε να αναζητήσει αρχεία στον Server του σχολείου. Ένας καθηγητής αναλαμβάνει ως Administrator και παρέχει δικαιώματα User σε κάθε καθηγητή που ενδιαφέρεται να κάνει upload στον Server αρχεία παντός τύπου. Έτσι οι καθηγητές των διαφόρων ειδικοτήτων έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν στον Server πληροφοριακό υλικό (σημειώσεις, διαγωνίσματα, μουσικά κομμάτια, φωτογραφίες, videos, e-books κλπ) και οι μαθητές να αξιοποιούν το υλικό αυτό από το σπίτι τους ή από οπουδήποτε μπορούν να κάνουν σύνδεση στο Internet.
Εφαρμογή 3

Το υπουργείο Παιδείας μπορεί να εγκαταστήσει το «MITOS. NET 2006 My» σε έναν Server και στη συνέχεια να δώσει δικαιώματα Administrator σε κάθε σχολείο της χώρας. Ο Administrator κάθε σχολείου παρέχει με τη σειρά του δικαιώματα User σε καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων του σχολείου του. Έτσι με την πάροδο του χρόνου ο Server μπορεί να εμπλουτιστεί με αξιόλογο πληροφοριακό υλικό με τη συνδρομή όλων των εκπαιδευτικών της χώρας προς όφελος των μαθητών όλων των βαθμίδων οι οποίοι θα ανατρέχουν σε συγκεκριμένη διεύθυνση για να αντλήσουν το υλικό που τους ενδιαφέρει.
Εφαρμογή 4

Το δικηγορικό γραφείο πχ Π. ΣΤΑΥΡΙΝΟΥ, χρησιμοποιεί το λογισμικό «MITOS. NET 2006 My» είτε σε τοπικό δίκτυο είτε στο Internet σαν μια ψηφιακή βιβλιοθήκη. Έτσι, με τον συντομότερο και πιο εύκολο τρόπο όλο το προσωπικό έχει πρόσβαση σε διάφορα έγγραφα κατά τη διάρκεια της εργασίας του στο γραφείο (δικτύωση σε Intranet) ή από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου όταν ο Server είναι στο Internet. Επομένως, αν κάποιοι βρεθούν εκτός γραφείου (πχ στο εξωτερικό) και χρειαστούν διάφορα έγγραφα τότε μπορούν να τα κατεβάσουν από τον Server.
To «MITOS. NET 2006 My» μπορεί να αξιοποιηθεί από κρατικούς και ημικρατικούς οργανισμούς, τράπεζες, πανεπιστήμια, σχολεία, τον στρατό, ναυτιλιακές και άλλες εταιρίες, νοσοκομεία, τουριστικούς οργανισμούς, μητροπόλεις, πρεσβείες, Βουλή, πολιτικά κόμματα, γραφεία αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών, δικηγορικά γραφεία, γραφεία συμβολαιογράφων, κ.λπ.
Copyright © 2008 by S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT. All Rights Reserved.
Back to content | Back to main menu