S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT - INFANTIA - S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT

 Κατασκευάζουμε ποιοτικό και αξιόπιστο λογισμικόΠροσφέρουμε πολύ προσιτές τιμέςΠαρέχουμε άμεση και συνεχή υποστήριξηΧρησιμοποιούμε τεχνολογίες και λογισμικό MicrosoftΣύγχρονες πρακτικές στην ανάπτυξη λογισμικούΠροσφέρουμε λογισμικό για την εκπαίδευση, την υγεία και άλλες επιχειρήσειςΠαρέχουμε υπηρεσίες σε Κύπρο και ΕλλάδαΚατασκευάζουμε στατικά και δυναμικά websitesΠαρέχουμε δικές μας πρωτοποριακές υπηρεσίες στο WEBΔιαθέτουμε το παγκόσμια πρωτοποριακό λογισμικό WROLOGIO PROGRAMMA για τα σχολείαΑναπτύσσουμε λογισμικό με τα: MS Visual Studio, Embarcadero Studio, NetΒeans, JDeveloper Οι Servers μας βρίσκονται στο Cloud εξασφαλίζοντας μέγιστη διαθεσιμότητα και αξιοπιστίαΚατασκευάζουμε λογισμικό για τις ανάγκες κάθε μορφής επιχείρησηςΠαρέχουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να αγοράσει ή να εξασφαλίζει ετήσια άδεια χρήσης του λογισμικούΣυνεχής αναβάθμιση του λογισμικού μαςΠαρέχουμε συμβουλετικές υπηρεσίες πληροφορικήςΦιλοξενία στατικών και δυναμικών websites σε δικούς μας servers που βρίσκονται στο CloudΚατασκευάζουμε λογισμικό αρχιτεκτονικής Client - ServerΧρησιμοποιούμε αξιόπιστα RDBMS όπως: MS SQL Server, Sybase, Oracle, DB2, MySQL, MS AccessΠρογραμματίζουμε σε: MS VB.NET, MS C#, .NET Framework, MS Visual C++, Delphi, C++ Builder, JavaΚατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων σε Server Model ASP, ASPX, JSPWeb Hosting σε MS Internet Information Services (IIS), Apache, TomcatΠροτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτωνΚατασκευάζουμε mobile λογισμικό για Windows Phones (Windows Mobile), Android, IOS 

S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT
Go to content

Main menu:

Λογισμικό > Εκπαίδευση
Infantia
Το infantia είναι το λογισμικό με το οποίο μπορείτε να καλύψετε πλήρως τη μηχανογράφηση ενός Νηπιαγωγείου. Στις ενδεικτικές οθόνες που ακολουθούν θα διαπιστώσετε το μεγάλο εύρος των εργασιών που μπορείτε να διεκπεραιώσετε με το infantia. Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι ο εύκολος και απλός τρόπος εισαγωγής και επεξεργασίας δεδομένων, η ευκολία στην αναζήτηση και εξόρυξη χρήσιμων πληροφοριών, η αυτόματη εκτύπωση καταστάσεων και καταλόγων π.χ οφειλομένων διδάκτρων, προεγγραφών, εγγραφών και διαγραφών, παρουσιολογίου, ατομικού πληροφοριακού δελτίου και δελτίου υγείας του παιδιού, εκτύπωση καταστάσεων σχετικών με τα εμβόλια των παιδιών, εκτύπωση διευθύνσεων σε φακέλλους, προγραμμάτων διδασκαλίας, εκτύπωση αναλυτικών λειτουργικών εξόδων του νηπιαγωγείου, καταλόγων με το προσωπικό του νηπιαγωγείου, καταστάσεων σχετικών με τη μόρφωση των γονέων, καταστάσεων με ονόματα παιδιών που πρέπει να αποφεύγουν ορισμένα φαγητά, καταστάσεων με ονόματα παιδιών που πρέπει να αποφεύγουν ορισμένες δραστηριότητες, εκτύπωση καταστάσεων με γονείς που είναι σε διάσταση, εκτύπωση καταστάσεων με προβλήματα στην οικογένεια, εκτύπωση καταλόγων με παιδιά που γεννήθηκαν μεταξύ δύο ημερομηνιών, εκτύπωση καταλόγων με τα παιδιά που έρχονται (φεύγουν) σε συγκεκριμένη ώρα, που μετακινούνται με το λεωφορείο του νηπιαγωγείου (ή με δικό τους μέσο), τους χορηγείται φαγητό από το νηπιαγωγείο, κλπ. Είναι δύσκολο σε λίγες γραμμές να γίνει λεπτομερής ανάλυση των εργασιών που μπορείτε να πραγματοποιήσετε με το infantia. Συμπερασματικά έχετε την δυνατότητα να ερευνήσετε κάθε πτυχή που αφορά το νηπιαγωγείο σας (μέχρι και την αυτόματη υπενθύμιση των γενεθλίων ενός παιδιού) και να αντλήσετε ενδιαφέρουσες και κυρίως χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την οικονομική πλευρά της επιχείρησής σας αλλά και την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της. Το πρόγραμμα διαθέτει βιβλίο σημειώσεων, βιβλίο γεγονότων, διαχείριση ραντεβού και έναν έξυπνο Reminder για να σας υπενθυμίζει επείγουσες και σημαντικές εργασίες που έχετε προγραμματίσει. Έχει τη δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου παιδιάτρων, καταλόγου ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και καταλόγου με χρήσιμα τηλέφωνα. Η κατανομή των παιδιών σε ομάδες γίνεται με ένα υπεραπλουστευμένο και γρήγορο τρόπο. Μια μεγάλη συλλογή εικόνων, η αριθμομηχανή καθώς και το menu με τα ημερολογιακά θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα όπως και το αναλογικό ρολόι στην κάτω δεξιά οθόνη του προγράμματος που σας δείχνει συνεχώς την ώρα. Η βάση δεδομένων του infantia μπορεί να γίνει backup. Για το backup και το restore της βάσης υπάρχουν οδηγίες στο menu "επιλογές". Σημειώστε ότι για να διασφαλιστεί το απόρρητο και το απαραβίαστο των δεδομένων του νηπιαγωγείου, υπάρχει κωδικός πρόσβασης στο πρόγραμμα.

Το infantia έχει κατασκευαστεί με την πιο σύγχρονη τεχνολογία λογισμικού. Η ανταπόκριση του προγράμματος είναι ταχύτατη παρόλο που οι απαιτήσεις του σε hardware δεν ξεπερνούν τις απαιτήσεις ενός υπολογιστή γραφείου.
Copyright © 2008 by S. CHR SOFTWARE DEVELOPMENT. All Rights Reserved.
Back to content | Back to main menu